Hírek

Elérhetőségek

A képviselőtestület tagjai

  KÉPVISELŐ-TESTÜLET

 

  BODOR SÁNDOR /POLGÁRMESTER

 

Egyszer azt mondta Tyrion Lannister a Kistanács résztvevőinek:

„Az embert nem arról kell megítélni, hogy mit mond, hanem arról, hogy mit tesz, és amit tesz, azt hogyan teszi. Egy jó vezető nem attól lesz kiváló, hogy mindenhez ért és mindent megcsinál, hanem attól, hogy megtalálja azokat az embereket, akik segítenek neki a megfelelő döntések előkészítésében és végrehajtásában. Egy törpe is felnőhet a feladathoz.

A családi pajzson hiába díszeleg oroszlán, ha belül nem vagy más, csak egy galamb vagy egy egér. Légy lélekben is erős, és ha az emberek azt látják, akkor követni fognak”

Bodor Sándor vagyok fülöpjakabi lakos, 1969. április 3-án születtem, nős, három gyermek édesapja. Gépésztechnikus végzettségemet a kiskunfélegyházi PG-ben szereztem, de van üzletvezetői és vagyonőri képesítésem is. A többi készségemet autodidakta módon szereztem.

Alapító tagja vagyok az FSE-nek, ahol öt évig voltam elnökségi tag. Beléptem a helyi polgárőr szervezetbe, melynek 2017-ben vezetője lettem. Kezdeményezésemre 2006-ban létrejött a Fülöpke a Gyermekekért alapítvány, melynek elnökévé választottak. Alapítványunk azóta is töretlenül működik, sok helyi fiatalt támogattunk. 2006-tól négy éven át voltam testületi tag.

Lokálpatriótának vallom magam, szeretem lakóhelyemet. Hiszem, a mi kis településünkön az emberek számítanak, nem pedig hovatartozásunk. Fülöpke dolgozzon
Fülöpjakabért, tegyük még élhetőbbé településünket!

 

 

   RIGÓ IMRE/ALPOLGÁRMESTER

 

Rigó Imre, 31 éves fülöpjakabi, 2 leány gyermekes büszke apuka vagyok. Csakúgy mint feleségem, a felmenőim is Fülöpjakabiak.

2008. óta dolgozom a fémiparban, több év külföldi tapasztalatgyűjtés után 2018 márciusától ismét „itthon” egy fülöpjakabi székhelyű, 5 fős vállalkozás ügyvezetőjeként munkálkodom.

Fülöpjakabra költözésem célja hosszútávú, ezért mindent meg fogok tenni a képviselő testület tagjaként, hogy településünk érdekeit maximálisan támogassam.

 

 

 

 

   NAGY ANTALNÉ

Nagy Antalné vagyok, Kiskunfélegyházán születtem 1971 10. 08-án. Végzettségemet a Jászberényi Tanítóképző Főiskolán szereztem tanítóként angol műveltségterülettel.1996 óta élek Fülöpjakabon, s az iskolában dolgozom tanító, napközis nevelő, s fejlesztő pedagógus munkakörben. 23 év elég hosszú idő, így kijelenthetem, eddigi életem majdnem felét ebben a faluban éltem. Nagyon sokan ismernek, hisz már egy generáció felnőtt ez idő alatt. Elkötelezettnek érzem magam, hogy az iskola, s az önkormányzat kapcsolatát erősítsem. Mindenki tudhatja, a falu életének meghatározó eleme, hogy iskolája lehessen, ez közös érdekünk. A fiatalok boldogulása nagyon fontos, hisz ők biztosítják a falu jövőjét.

Fülöpjakab külterületén élek, ezért ismerem a tanyasi élet szépségeit, nehézségeit. Szem előtt tartom az itt élő emberek problémáit, s igyekszem segíteni őket.

 

 

    CSANKOVSZKI TIBOR

Régóta dolgozom képviselőként, Csáki Béla polgármesteri időszakában alpolgármester voltam. Részt veszek a polgárőrség, valamint a Fülöpke a Gyermekekért Alapítvány munkájában. Amennyiben segíteni tudok, szívesen részt veszek a község ügyes-bajos dolgainak megoldásában. Iskolavezetőként elsősorban a családok, tanyasi lakosként a tanyán élők gondjait látom közelebbről.

 

 

 

 

   POLYÁK TIBOR

1966. július 25-én születtem Kiskunfélegyházán. Születésemtől kezdve fülöpjakabi vagyok. Az általános iskolát is itt végeztem. Ezt követően szobafestő-mázoló szakmát tanultam, majd az Alkotmány TSZ-ben dolgoztam festőként. 1988-ban családot alapítottam, három gyermekünk született. Az önkormányzat megalakulását követően gépkocsivezetőként, 1999 óta falu-, majd tanyagondnokként dolgoztam a településen 2016. májusáig. Tanyagondnokként nap, mint nap kapcsolatban álltam az itt élő emberekkel, ismerem az őket foglalkoztató kérdéseket, gondokat, és osztozhattam örömeikben is. Napi kapcsolatban voltam az iskola, óvoda, orvosi rendelő, hivatal dolgozóival, megoldandó feladataikban igyekeztem részt venni. Jelenleg is képviselő vagyok, immáron a negyedik ciklusban. Igyekeztem ezen időszakok alatt a község életében tevékenyen részt venni. Szeretném a következő időszakban munkámmal a település fejlődését támogatni. Támogatnék minden olyan kezdeményezést, amely a település képét javítaná, munkalehetőséget teremtene, a fiatalok letelepedését elősegítené.

 

 

   BAKRÓ TIBOR

1975. február 1-én születtem. Fülöpjakab Alkotmány u. 9. szám alatti lakos vagyok Születésemtől kezdve fülöpjakabi lakos vagyok 1992-ben szereztem meg a Kossuth Lajos Szakmunkásképző és Szakközépiskolában elektrolakatos végzettségemet és 2002-ben ugyanitt az érettségimet. 1995-től vagyok a helyi Polgárőrség tagja, valamint 1999-től a Fülöpjakabi Sportegyesület elnöke Jelenleg a Dél-Alföldi Leolvasó Kft.-nél dolgozom, mint külterületi leolvasó.

Jelenlétemmel és szavazati jogommal szeretnék segíteni a falu előbbre haladásának és fejlődésének előmenetelében.

 

 

  SERES ISTVÁN

 

 

Képviselők