Hírek

Elérhetőségek

Polgármester

BODOR SÁNDOR

 

Egyszer azt mondta Tyrion Lannister a Kistanács résztvevőinek:

„Az embert nem arról kell megítélni, hogy mit mond, hanem arról, hogy mit tesz, és amit tesz, azt hogyan teszi. Egy jó vezető nem attól lesz kiváló, hogy mindenhez ért és mindent megcsinál, hanem attól, hogy megtalálja azokat az embereket, akik segítenek neki a megfelelő döntések előkészítésében és végrehajtásában. Egy törpe is felnőhet a feladathoz.

Bodor Sándor vagyok fülöpjakabi lakos, 1969. április 3-án születtem, nős, három gyermek édesapja. Gépésztechnikus végzettségemet a kiskunfélegyházi PG-ben szereztem, de van üzletvezetői és vagyonőri képesítésem is. A többi készségemet autodidakta módon szereztem.

Alapító tagja vagyok az FSE-nek, ahol öt évig voltam elnökségi tag. Beléptem a helyi polgárőr szervezetbe, melynek 2017-ben vezetője lettem. Kezdeményezésemre 2006-ban létrejött a Fülöpke a Gyermekekért alapítvány, melynek elnökévé választottak. Alapítványunk azóta is töretlenül működik, sok helyi fiatalt támogattunk. 2006-tól négy éven át voltam testületi tag.

Lokálpatriótának vallom magam, szeretem lakóhelyemet. Hiszem, a mi kis településünkön az emberek számítanak, nem pedig hovatartozásunk. Fülöpke dolgozzon Fülöpjakabért, tegyük még élhetőbbé településünket!